Het contact met echte
online specialisten!

Dat is de belangrijkste reden waarom ambitieuze ondernemingen vertrouwen op de diensten van Lab.101. Wij houden ons enkel en alleen maar bezig met online marketing. En dat doen we goed. Gebruikmakend van de nieuwste technologieën, middelen en een flinke dosis ervaring. Bent u benieuwd naar onze belangrijkste expertises? We hebben ze hieronder voor u opgesomd. Wilt u een uitgebreidere toelichting? Neem dan vandaag nog contact op. Contact

Online advies

De online wereld roept vaak meer vragen op dan er antwoorden zijn. En u weet dat uw online communicatie te verbeteren valt, zoals de toevoeging van social media kanalen. Maar waar begint u? En welke zaken pak je het eerst aan? Lab.101 schept helderheid, met duidelijk plannen, doelen en oplossingen.

Maatwerk toepassingen

Wij zijn een sterk voorstander van ‘kant en klare’ oplossingen. Echter, soms vraagt de ambitie om oplossingen die nog bedacht moeten worden. In die gevallen maken we apps en toepassingen op maat. Gebruikmakend van de nieuwste mogelijkheden die geboden worden met HTML5, CSS3, JQuery en Java.

Content management

Het creëren van content is een arbeidsintensieve taak. Bovendien is het ook nog eens uitdagend en complex. Goede content communiceert én voldoet aan technische eisen waardoor een optimale ‘web-presence’ gerealiseerd wordt. Lab.101 schakelt bij voorkeur ‘open source’ toepassingen in, maar aarzelt niet om maatwerk toepassingen te ontwikkelen wanneer dat relevant is.

Sociale netwerken

Het Sociale Netwerk biedt nieuwe kansen voor uw organisatie. U houdt contact met uw klanten en verkrijgt inzicht over hetgeen er over uw organisatie of merk gezegd wordt. Een eigen Facebookpagina, een ‘monitoring’ systeem, de inzet van Twitter, het implementeren van de nieuwe sociale kanalen in uw website, voor iedere wens hebben wij de oplossing.

Google Analytics

Meten is weten. Gelukkig laat Google Analytics zien wat u bezoekers op uw website doen. Waar ze vandaan komen, welke kanalen ze hebben gebruikt, en welke onderdelen aandacht krijgen. Met deze kennis kunnen aanpassingen en verbeteringen uitgevoerd worden die daadwerkelijk zinvol zijn. Onze experts weten hoe ze Google Analytics kunnen gebruiken om het beste uit uw webbezoeker te halen.

SEO

Het merendeel van de websites scoort nog altijd matig wanneer het gaat om ‘organische vindbaarheid’. Onze experts weten wat ze moeten doen om de ‘zoekrobots’ te prikkelen. Op het gebied van zoekmachine vriendelijke techniek, webdesign en het gebruik van relevante teksten en content.

SEA

Search Engine Advertising slokt een steeds groter deel op van het marketing budget. En hoewel de vinger aan de pols gehouden wordt – soms zelfs met inschakeling van externe specialisten -, is er nog altijd veel onduidelijkheid over de inzet van online campagnes. Wij kijken verder. Naar de specifieke bijdrage, maar vooral ook naar de bijdrage in de totale zichtbaarheid.

Email Marketing

Zelfs met de beschikbaarheid van nieuwe social media kanalen, is email nog altijd een significant element in uw online marketing. Al was het maar omdat ontvangers meerdere keren per dag hun mailbox raadplegen. Wij bieden u verschillende email oplossingen waarmee we naar zowel groepen als individuen gerichte en relevante boodschappen kunnen sturen.