Wij zijn Lab.101,
een team van online experts.

De experts van Lab.101 hebben een jarenlange ervaring die teruggaat tot het moment dat Internet een serieus communicatiekanaal werd. De klanten van Lab.101 schakelen onze experts in voor advies én uitvoering op het gebied van online strategie-ontwikkeling, contentcreatie, design, optimalisatie en interactie. Wij verstaan de kunst om technologie, marketing en design samen te brengen ten behoeve van excellerende online oplossingen die onze klanten een continue voorsprong opleveren. Van social media inzet tot de ontwikkeling van een online community.

Marc van der Wielen

Marc is naast ondernemer vooral ook marketing strateeg.  Na enkele jaren Apple Computer startte hij zijn eerste onderneming, Apex marketing en communicatie. Enkele jaren later volgde de oprichting van een reisonderneming, ITG. Beide ondernemingen groeiden uit tot een serieuze omvang voordat Marc besloot om zijn belang te verkopen.

Sinds enige tijd is Marc aktief als coach en sparringpartner van jonge startende ondernemers en wordt hij ingeschakeld als adviseur voor strategische marketing-vraagstukken.

Marc heeft online ervaring opgedaan voor regionale en landelijke merken en was intensief betrokken bij de opzet van enkele succesvolle webshops.

Link naar website

Cees van Schadewijk

Cees van Schadewijk heeft zijn internetsporen verdiend als SEA en SEO specialist. Vanaf de start is hij betrokken geweest bij het succesvolle Badkamermarkt.nl – Thuiswinkel Award winnaar – en verschillende gerelateerde webshops op het gebied van wonen. Maar ook online retailomgevingen binnen ‘reizen’ en ‘fashion’ zijn inmiddels bekend terrein. Hij heeft cursussen en certificaten gehaald bij Google in Dublin. Cees mag zich dan ook Google Adwords Professional noemen. De expertise van Cees strekt zich uit van SEA en SEO tot linkbuilding, social media, usability en analytics. Zijn autoriteit wordt onderstreept door Blogs op invloedrijke platforms als Twinkle Magazine en Dutch Cowboys.

Link naar website

Henrik van Duijnhoven

Henrik is grafisch ontwerper, hij denkt graag mee over het concept en weet dit te vertalen naar een fris, pakkend en verrassend ontwerp. Daarnaast bemoeit hij zich graag met het reilen en zeilen rondom projecten als projectmanager. Ervaring heeft Henrik opgedaan als creative director en projectmanager bij een vooroplopend internetbureau.

Sinds september 2011 is Henrik zelfstandig ondernemer om nog meer de nadruk te leggen op design en 1 op 1 met de klant te zorgen voor een soepele doorloop van projecten. Hierbij is een strakke regie van belang.

Men typeert Henrik als eerlijk en op-recht, een ideeënman met realiteitszin.

Link naar website

Koen van de Wetering

Koen is expert in online applicaties en tools. Zijn studie International Business heeft hij vooral gebruikt om een internationaal developersnetwerk op te bouwen.

Naast kennisdienstverlener is Koen vooral ook ondernemer en is hij de bedenker en ‘founder’ van Smart Fanpage, een ideale en gebruiksvriendelijke tool om effectieve Facebook fanpages te ontwikkelen.

Er zijn weinig online tools te vinden die nog geheimen hebben voor Koen. Deze kennis, gecombineerd met het vermogen om de link te leggen tussen maatwerk development, maken Koen de ideale ‘technology’ specialist binnen het Lab101 netwerk.

Link naar website